HejEmma.blogg.se

2013-03-20
14:31:07

Livet
Livet - Ja det är något underligt med det. Varför lever man? Vad ska man göra under sin livstid? Varför ska man göra det man gör? 
 
Det är många frågor man har när man väl tänker på det. Men det är inget jag kommer att ta upp nu! 
 
Jag ska prata om något helt annat nämligen leprechauns, dessa små varelser är något helt i särklass! 
Vissa är fula, vissa är fina, och vissa är rent av snygga! 
 
Denna "myt" är ganska underhållande, och om man gräver djupt nog så kanske det till och med är sant. Jag utgår från att det är sant. Alla har rätten att leva och frodas! 
 
leprechaun "Pyssling" i svenska ord är en liten människa, kanske i storlek med ett barn 5-10år. Det vanligaste dom gör är att vakta sitt guld i slutet av regnbågen. Men här förstår jag inte riktigt, var är början och var är slutet på regnbågen? Man ser inte vart den börjar och man ser inte vart den slutar, vi får forska vidare i detta. 
 
leprechaun är som alla människor inte den andra lik, men vissa likheter har dom alla, ex tycker om blanka saker och alla går med käpp, eftersom dom är missbildade så är deras bäckenen dåliga och går som gamla gubbar. Därför har dom käpp. 
 
Vissa leprechaun är elaka och ställer till med HYSS för oss människor, lockar oss med pengar och sen gör så vi illa oss när vi försöker skaffa dessa pengar. Denna metod kallas "arbete". En annan metod dom har är när vi har skaffat dessa pengar så tar dom tillbaka lite pengar så vi måste jobba ännu hårdare, denna metod kallas "Skatt".
Jävla arslen liksom! *Huttar med handen* 
 
Men sen finns det leprechaun som är väldigt snälla och vill oss människor det bästa som finns på jorden, dom brukar städa upp efter deras elaka kompisar, en av deras metoder som ligger i en byggnad kallas och "vård" och denna byggnad kallas "sjukhus". 
 
Sen finns det leprechaun som bara gillar att retas med oss, dessa kallar vi "psykon". Som tur är så har deras kompisar spärrat in dom i en byggnad som heter "Mentalsjukhus" För dom snälla vill ju verkligen tro att dom blir bättre av vården dom ger. Men dom kommer aldrig att bli snälla eller elaka. Tyvärr för dom är mentalsjuka. 
 
Denna är ett "psyko" 
 
 
Och denna är snälla leprechauns <3 
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: